Pogosta vprašanja: Vrste rezervoarjev z obnovljivimi grelnimi glavami

Sestavili smo hiter in enostaven članek za različne vrste rezervoarjev z obnovljivo grelno glavo. Spodaj bomo razložili, katere vrste rezervoarjev obstajajo in razlike v njihovi uporabi.

RBA

Kratica RBA pomeni Rebuildable Atomizer oziroma obnovljiva grelna glava. Kot smo že omenili v prejšnjem članku, je grelna glava sestavljena iz vnaprej nameščene tuljave in bombaža, obnovljiva grelna glava pa nima vnaprej nameščene tuljave in bombaža, kar pa lahko storimo sami – temu rečemo v slengu “buildanje”. Med RBA štejemo slednje rezervoarje z obnovljivimi grelnimi glavami:

  • RTA (Rebuildable Tank Atomizer) rezervoar z obnovljivo grelno glavo

Med RTA spadajo vsi rezervoarji z obnovljivo grelno glavo, ki imajo dodatni prostor za e-tekočino.

  • RDA (Rebuildable Dripping Atomizer) rezervoar z obnovljivo grelno glavo

Med RDA spadajo vsi rezervoarji z obnovljivo grelno glavo, ki nimajo dodatnega prostora za e-tekočino. Pri takšnih vrstah rezervoarjev, e-tekočino neposredno nanesemo na bombaž in tuljavo.

  • RDTA (Rebuildable Dripping Tank Atomizer) rezervoar z obnovljivo grelno glavo

Med RDTA spadajo vsi rezervoarji z obnovljivo grelno glavo, ki imajo dodatni prostor za e-tekočino, vendar lahko e-tekočino tudi neposredno nanesemo na bombaž in tuljavo.


Če se boste odločili za enega od zgoraj naštetih rezervoarjev, si je treba zapomniti, da imajo obnovljivo grelno glavo, ki od uporabnika zahteva pravilno nameščanje tuljave in bombaža in tudi razumevanje ohm-ovega zakona ter varno ravnanje z baterijo.

Imaš kakšno vprašanje, ki bi ga bilo dobro objaviti? Pošlji nam ga kot sporočilo na naši Facebook strani!

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja