Vapexpo Lille 2018: Phil Busardo in Dimitris Agrafiotis

O Vapexpo Lille 2018 v Franciji sem že pisal, tokrat, gremo bolj v podrobnosti. Kljub temu, da smo s precej “vplivneži” iz sveta elektronskih cigaret redno v stiku preko elektronskih sporočil, konferenc in messengerjev je srečanje v živo vedno bolj pristno. Phila in Dimitrisa nisem videl skoraj leto dni, nazadnje smo bili skupaj na Vapexpo Pariz 2017 in kar nekaj stvari se je zgodilo v tem času.

Ko smo nazadnje sedeli skupaj sta bila Ares in Zenith šele v povojih, sodelovanje z Innokinom pa je šele pričelo kazati prve rezultate. Tokrat sta uspela pokazati že kar nekaj novosti, ki jih pripravljata z Innokinom in bodo dostopne na prodajnih policah v naslednjih mesecih. Pogovor pa vsekakor ni tekel samo na temo izdelkov, saj smo ob času, ki smo ga preživeli skupaj imeli dovolj časa da smo se dotaknili tudi francozov, ki se naredijo francoze vsakič, ko želiš v restavraciji naročiti v angleščini; Dimitris pa se je med ostalim preizkusil tudi v orientaciji pri iskanju naslednjega kluba, ko smo se četverica premikali po ulicah Lilla v upanju, da se nismo izgubili (ne, enostavno mu ne gre)…

No, v videu nismo prikazali časa izven konference, smo se pa v njem vseeno dotaknili možnosti “apokalipse” v kateri bi preživela samo Phil in Dimitris (no… in Saška). Phil in Dimitris pa sta v videu napovedala tudi presenečenje, ki ga pripravljamo. Za zdaj žal o tem še ne morem govoriti, lahko pa povem, da gre za dodatno pomoč pri razlagi in dojemanju elektronske cigarete v Ministrstvu za zdravje Republike Slovenije. Brez skrbi, takoj, ko bo nared, te bomo obvestili in se tudi nekoliko širše razpisali o tem.

Tako, ostane mi še, da te povabim k ogledu videa in parim minutam smeha. Vsekakor pa ne bom zameril če video deliš s prijatelji na družabnih omrežjih ali v obliki elektronskega sporočila.

 

OPOZORILO: Razen navajanja raziskav in rezultatov, opravljenih in pridobljenih s strani strokovnjakov in raziskovalcev, do katerih boste našli povezave v članku, so vse ostale informacije izražanje mojega osebnega mnenja in nikakor niso namenjene promociji elektronske cigarete. V Sloveniji se elektronska cigareta uvršča med tobačne in povezane izdelke in se kot takšna ne sme oglaševati, njena uporaba pa se ne sme promovirati kot način odvajanja od kajenja.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja