Vapexpo Pariz 2017: Phil Busardo

V Parizu je od 24. do 25. septembra 2017 potekal Vapexpo, ki smo ga obiskali, da bi dodatno utrdili naše sodelovanje s partnerji in proizvajalci izdelkov, ki jih najdeš na policah naših poslovalnic. Poleg FUU, Charlie’s Chalk Dust, Mad Hatter, Aspire in ostalih partnerjev, sem se več kot veselil, da bom končno tudi v živo spoznal prijatelje, s katerimi sem že nekaj časa v stiku, ko iščemo nove izdelke s katerimi bomo še dodatno zvišali kvaliteto naše ponudbe. Kdo ve bolje kot tisti, ki objavlja najbolj temeljite in podrobne predstavitve izdelkov, ki prihajajo na tržišče.

Phil Busardo je eden tistih, če ne “tisti”, katerega review-ji pomenijo največ. Podrobnosti, ki jih prikaže in testi, ki jih opravi na napravah ti omogočajo, da se lažje odločiš za pravi kos opreme, ki bo razširil tvojo zbirko. Njegovi videi niso namenjeni zabavanju gledalca, ampak temeljitemu informiranju.

Ob odhodu iz Pariza, sem ga prosil za kratek pozdrav Slovenskim vejperjem, ki ga je z več kot veseljem zajel v zgornji video. Pravi, da še vedno ne more verjeti, da prihajam iz države s samo dvema miljonoma ljudi in da je vesel in presenečen, da tudi pri nas velja za enega najbolj spremljanih “reviewverjev”.

OPOZORILO: Razen navajanja raziskav in rezultatov, opravljenih in pridobljenih s strani strokovnjakov in raziskovalcev, do katerih boste našli povezave v članku, so vse ostale informacije izražanje mojega osebnega mnenja in nikakor niso namenjene promociji elektronske cigarete. V Sloveniji se elektronska cigareta uvršča med tobačne in povezane izdelke in se kot takšna ne sme oglaševati, njena uporaba pa se ne sme promovirati kot način odvajanja od kajenja.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja