Q VAPEHOUSE obljuba

V Q VAPEHOUSE vam želimo omogočiti enostaven, varen in brezskrben nakup. Vsak izdelek v poslovalnicah Q Vapehouse je bil ročno izbran, testiran in postavljen pred vaše oči šele, ko smo se prepričali, da v kvaliteti, izgledu, izdelavi in uporabnosti, predstavlja zagotovljeno zadovoljstvo za vas, našega kupca.

Čas in energijo usmerjamo v iskanje najkvalitetnejših izdelkov, ki bodo ne samo zadovoljili, ampak presegli vaša pričakovanja, med tem, ko vam bodo vedno dosegljivi po razumnih cenah in z za vas najvišjo možno dodano vrednostjo.

Možnost vračila izdelkov

Morate vrniti kak izdelek? Brez problema! Nudimo vam možnost, da kupljene in neuporabljene ter originalno zapakirane izdelke v roku 14 dni vrnete na naš naslov, mi pa vam bomo vrnili kupnino. Za podrobnosti nas kontaktirajte.

Samo originalni izdelki

Čeprav kloni pogosto obljubljajo super izdelek za le del cene, boste pri nas našli samo originalne izdelke, ki izpolnjujejo določene standarde in raven odličnosti. Q VAPEHOUSE se trudi narediti vse, da bi se izognili klonom in vam vedno zagotovili originalne izdelke! Trudimo se ohranjati ugled trgovine, ki nudi vrhunske izdelke vedoč, da se z zaupanjem vračate k nam po kakovost in vrhunsko vejp opremo. Kupujte z zaupanjem – nikoli vam ne bomo prodali klona in ga predstavljali kot original.

Najnovejši izdelki

Najnovejše na trgu! Če želite najnovejše izdelke, jih boste našli pri nas. Vemo, da si želite naboljše in nove izdelke takoj, ko so na trgu, in trudimo se, da bi jih imeli v ponudi takoj ko so na voljo! V primeru, da izdelka ne najdete v naši ponudbi, nas kontaktiraje, našli ga bomo za vas!

Top proizvajalci in ogromna izbira

Trudimo se ponuditi vam vse najboljše blagovne znamke in najnovejšo vejp tehnologijo. Ponosni smo, da imamo v ponudbi veliko izbiro najboljše vejp opreme iz celega sveta… in vse to vam na dosegu roke! Nobenega razloga ni, da bi iskali drugje, poskrbeli bomo za vse vaše vejp želje.

Hitre garancijske menjave

V večini primerov, boste v 3 mesečnem garancijskem roku lahko izdelke zamenjali, ali pa vam bomo povrnili vrednost nakupa kar takoj, ko boste nedelujoč izdelek prinesli k nam. Garancija seveda ne velja za fizične poškodbe izdelkov, polomljene priklope za polnjenje ali s tekočino prepojene naprave.

Izjemna skrb za stranke

Ker si želimo dolgoročnega odnosa z vsako stranko, moramo imeti tudi izjemno skrb in podporo, ki jo stranka dobi. Vaše zadovoljstvo je naš cilj in edini pravi pokazatelj našega uspeha.