Politika zasebnosti

Politika zasebnosti, verzija: 1.4, zadnja sprememba: 21.07.2016

Osebni podatki naših obiskovalcev in kupcev so področje, ki mu posvečamo izredno skrb in pozornost. Skrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljivosti osebnih podatkov in zasebnosti.

Osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta bodo v celoti ostali shranjeni, varovani in obdelovani s strani spletne strani Q VAPEHOUSE Slovenija (v nadaljevanju qvapehouse.si, podjetje, upravljalec). Upravljalec spletnega mesta je zavezan z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki ravnati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in v skladu z evropsko zakonodajo.

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Za potrebe zagotavljanja varnosti in preverjanje istovetnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih dostopate do spletnega mesta. Vsakemu obiskovalcu je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupa. Na vaš računalnik lahko qvapehouse.si spletno mesto shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), ocene izdelkov ter piškotki sistema Google Analytics.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku qvapehouse.si spletnega mesta shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj spletnega mesta qvapehouse.si lahko podatke v anonimizirani obliki uporabi za namene statističnih analiz in pridobivanje novih poslovnih možnosti. qvapehouse.si podatkov o uporabnikih ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi se zaupajo samo podatki nujni za dostavo.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih qvapehouse.si zbira in obdeluje, bodo razkriti samo in izključno, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih poslovnih in drugih interesov qvapehouse.si.

 

Izvajanje politike zasebnosti

Vse redno ali honorarno zaposlene osebe pri qvapehouse.si, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so dolžne upoštevati določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletnega mesta. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s qvapehouse.si.

 

Spletni piškotki

Na spletnem mestu qvapehouse.si želimo vsakemu obiskovalcu zagotoviti aktualne in zanje pomembne informacije. Na podlagi poznavanja interesa in vsebin, ki obiskovalce zanimajo, lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo in najbolj željene vsebine.

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave obiskovalcev, s katerimi dostopajo do interneta. Namen piškotkov je prepoznavanje posameznih naprav, ki so jih obiskovalci uporabili pri dostopu do spletnega mesta. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom spletnega brskalnika, ki ga obiskovalec uporablja, kar pomeni, da lahko obiskovalec shranjevanje piškotkov po želji omeji ali pa popolnoma onemogoči.