Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja, verzija: 1.7, zadnja sprememba: 21.07.2016

Vsebina spletnih strani Q VAPEHOUSE ter vseh njenih različic (v nadaljevanju: qvapehouse.si) je last podjetja MBTA d.o.o., Trg svobode 5, 2000 Maribor (v nadaljevanju: Q Vapehouse). Z uporabo spletnih strani qvapehouse.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja.

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo. Morebitni neživljenski ali neveljavni deli splošnih pogojev poslovanja ne zadržijo upoštevanja ostale vsebine splošnih pogojev poslovanja.

Q Vapehouse si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh qvapehouse.si kadar koli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

 

1. Omejitev odgovornosti

Q Vapehouse ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani qvapehouse.si in vanje vključenih vsebin. Q Vapehouse si prav tako pridržuje pravico kadar koli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Q Vapehouse si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, vendar morebitnih napak na straneh qvapehouse.si, ki se dotikajo cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov ipd. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Fotografije izdelkov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali ipd.).

 

2. Omejena pravica uporabe

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani qvapehouse.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršna koli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Q Vapehouse strogo prepovedana.

 

3. Zaščita zasebnosti

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh qvapehouse.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno zakonodajo. Osebne podatke bo Q Vapehouse varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega dostopa do spletnih strani qvapehouse.si.

Q Vapehouse za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij. Vsi ostali vidiki zasebnosti so obravnavani v dokumentu Politika zasebnosti, ki je javno dostopen na spletnih straneh qvapehouse.si.

 

4. Avtorske pravice

Celotna spletna stran je urejena v skladu z veljavno slovensko in mednarodno zakonodajo o avtorskih pravicah, blagovnih znamkah in intelektualni lastnini na splošno, kar zadeva obliko (izbira, načrtovanje, razporeditev tematik, sredstva dostopa do podatkov, organizacija podatkov itd.) in tudi vsebino (besedila, slike itd.). Vsebine, prikazane na tem spletnem mestu, so izključna last Q Vapehouse in proizvajalcev, katerih izdelke prodajajmo v poslovalnicah Q Vapehouse.

Obvezujete se, da teh vsebin ne boste uporabljali za nezakonite namene, prav tako tega ne boste omogočili drugim.

Izjemoma so nekatere vsebine (besedila, slike) na spletnem mestu qvapehouse.si lahko last njihovih posameznih avtorjev.

Kakršna koli reprodukcija, predstavljanje, distribucija ali redistribucija vsebin spletne trgovine qvapehouse.si bodisi v celoti ali delno v katerem koli mediju ali na kakršen koli način (vključno s, a ne omejeno na predpomnjenje in okvirjanje) ter tudi kakršna koli prodaja, preprodaja, ponovno posredovanje ali kakršno koli dejanje, ki bi take vsebine na kakršen koli način dalo na voljo tretji osebi, je prepovedano. Če teh prepovedi ne upoštevate, ste lahko civilno in kazensko odgovorni.

Q Vapehouse ni odgovoren za hipertekstovne povezave na druga spletna mesta in tudi ne za vsebino povezanih spletnih mest.

 

5. Ocene, mnenja in priporočila

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne strani qvapehouse.si in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.

Spletna stran qvapehouse.si omogoča, da mnenje napiše kateri koli uporabnik spletne strani, pred dokončno objavo pa jih pregledamo. Na spletni strani qvapehouse.si se ne objavljajo mnenja oziroma prispevki, ki so kakor koli žaljivi, neprimerni ali, ki po oceni Q Vapehouse ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Spletna stran qvapehouse.si ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za kateri koli namen, ki je v poslovnem interesu Q Vapehouse, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na Q Vapehouse.