Prvi rojstni dan in Q Vapehouse Maribor Dva!

Hitro se je obrnilo prvo leto!
Lani, 31. januarja, smo odprli prvo Q Vapehouse poslovalnico! Na dan boja proti cigareti smo na Trgu svobode 5 odprli vrata vsem vejperjem v Mariboru. Precej hitro ste nas sprejeli kot svoje in prav to nam je dajalo voljo in željo po tem, da podjetje čim hitreje razširimo in ponudimo naše izdelke tudi ostalim vejperjem po Sloveniji.

 

Bilo je burno leto!
Precej se je zgodilo v našem prvem letu… V marcu je bil sprejet ZOUPTI, junija smo odprli poslovalnico na Ptuju, oktobra smo registrirali Q Vapehouse blagovno znamko, novembra odprli še eno poslovalnico v Murski Soboti, skupaj z vami smo pomagali pomoči potrebnim druzinam. Organizirali smo 11 VapeMeet-ov, na katerih smo vam predstavljali nove naprave, e-tekočine, koncentrate in se z izmenjavo mnenj učili ter pridobivali nova znanja. Poslušali smo vaše želje, poskusili ugoditi tudi najbolj zahtevnih kupcem in pripeljati v Slovenijo izdelke, ki jih na našem malem tržišču še ni bilo.

Iz podjetja, ki smo ga v prvih mesecih predstavljali trije ljudje, smo danes podjetje, ki ga sestavlja 12 ljudi. 12 takšnih, ki dihamo za podjetje in ki se vsakodnevno trudimo pomagati kadilcem opustiti škodljivo razvado, vedno polni energije in z nasmehom na obrazu.

V prvem letu smo uspeli vzpostaviti kar nekaj odličnih partnerskih odnosov, ki nam pomagajo dodatno znižati ceno za našega kupca in kljub temu obdržati najvišji nivo kvalitete. Postali smo uradni distributer francoskega podjetja FUU, ekskluzivni distributer Chefs Flavours koncentratov in prodajni partner blagovnih znamk Liqua in Aramax. Šli smo še korak naprej in pripravili nov dogovor s podjetjem VGOD – ampak o tem več v prihajajočih mesecih.

 

In kaj je naŠe darilo ob prvem rojstnem dnevu?
Ne, ne… Ne pričakujemo darila – dali vam ga bomo! Ob prvem rojstnem dnevu odpiramo novo Q Vapehouse poslovalnico! To soboto, 3.2.2018, ob deveti uri zjutraj, bomo odprli vrata poslovalnice Maribor Dva, ki jo najdeš na Ljubljanski ulici 42 v Mariboru. Nova poslovalnica ti bo ponudila lažji dostop, lastno parkirišče in celo paleto izdelkov, ki jih ponujajo tudi naše ostale poslovalnice!

Pridruži se nam ob praznovanju našega prvega rojstnega dneva! Od devete ure, pa tja do četrte ali pete popoldan te pričakujemo v Q Vapehouse poslovalnici Maribor Dva!

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja