Kaj pa je tvoja novoletna zaobljuba?

Tisti čas je, ko pogledamo na preteklo leto in se poskušamo pripraviti na naslednje. Čas za zaobljube in načrtovanje naslednjega leta.

Zaobljube… Začeli so jih uporabljati že stari Babilonci, pa potem Rimljani, ki so svoje obljube pošiljali bogu Janušu (ja, po njem ime Januar), celo srednjeveški vitezi so svojo viteško zaobljubo obnjavljali prav na novo leto. V vsakem primeru, ne glede na to od kod novoletne zaobljube, je to razmišljanje o samoizboljšavi ob koncu leta.

Ko pogledam nazaj na naše prvo leto, se spomnim na kar nekaj druženj, nasmehov, potovanj in seveda zadovoljnih obrazov naših kupcev, ki smo vam pomagali na poti v življenje brez tobaka. Bilo je uspešno leto – odprli smo tri nove poslovalnice, organizirali 11 vape meetov, pomagali dvema družinama preživeti lepši Božič in lažje zajadrati v 2018.

Kar nekaj vas je sledilo naši dobrodelni noti, za kar gre posebna zahvala Mihi Bizjanu, ki je s svojim videom pognal “vejperje” po vsej Sloveniji, da so pomagali zbrati dovolj denarja in oblačil, da bomo takoj po novem letu lahko pomagali še tretji pomoči potrebni družini. Še bolj pozitivno nas je presenetilo to, da so tudi druga “vejp” podjetja sledila našim korakom in idejam ter se odločila, ne samo za pomoč ljudem, ki pomoč nujno potrebujejo, ampak tudi za bolj aktivno druženje s svojimi kupci.

Zanimivo je bilo spremljati dinamično tržišče na področju elektronskih cigaret, slišati vaše zgodbe o prenehanju kajenja, videti vas zadovoljne in brez cigareta v roki. Prav res nam vsakemu posebej v Q Vapehouse-u s svojo vztrajnostjo polnite baterije in nam dajete nov elan, zagon, ideje…

Leto smo sklenili uspešno, pa vseeno smo našli kar nekaj prostora za izboljšave! Prav zato je tukaj še naša zaobljuba!

V letu 2018 bomo naredili še več, da bi tebi, tvoji družini in prijateljem pomagali do življenja brez tobaka! Trudili se bomo, da bi z našim znanjem še naprej postavljali smernice razvoja Slovenske vejp scene. Še več podjetij v naši branži bomo poskusili pritegniti k našim idejam in načinu dela, saj bomo z druženji, široko ponudbo, kvalitetno predstavitvijo in informiranjem, vsi zadovoljno spremljali ljudi, ki smo jim življenje obrnili na bolje.

V naslednjem letu se želimo čim bolj posvetiti raziskavam elektronskih cigaret in jih čim bolj kvalitetno in obširno predstaviti tebi in tvojim prijateljem. Zdi se nam pomembno, da vsak vejper nosi vse informacije, ki so zanj in njegove prijatelje lahko ključne pri opuščanju kajenja! Poskusili bomo narediti še korak naprej v ponudbi in priti čim blizje k tebi, saj je dostopnost elektronske cigarete nujna, da bi ljudje lahko opustili kajenje.

Želimo vam čudovito, noro, včasih neumno, redko nerodno, vsekakor pa nasmejano Novo leto!

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja