Naredimo Božič lepši!

Dolgo smo razmišljali kako obdariti naše kupce, ki smo jim letos pomagali opustiti kajenje in začeti lepše, bolj zdravo življenje. Vsak dan znova ste nam dajali voljo in energijo ter nam pomagali več stotim kadilcem že v našem prvem letu opustiti kajenje.

Q Vapehouse je nastal preprosto zato, da bi s svetovanjem in pomočjo, spremljanjem ter usmerjanjem pomagali kadilcu opustiti kajenje in preklopiti na vsaj 95% manj škodljivo alternativo, ki jo predstavlja elektronska cigareta. Ko se je bližal konec leta smo, kot večina podjetij, razmišljali, kako se vam naj zahvalimo za vašo podporo in lojalnost. Vžigalnik? Ne, nikakor nekaj kar ste uporabljali še kot kadilci! Pisalo? Rokovnik? Nekako ni bilo to, kar bi z darilom želeli povedati. Iskali smo nekaj, ker bi vam dalo vedeti, da vas neizmerno cenimo, predstavljalo pa bi vaš in naš boj, da ljudem naredimo življenje lepše.

Ljudem narediti življenje lepše, nas je pripeljalo do ideje, da bi tvoje darilo bilo prav to, “Naredimo Božič lepši”! Odločili smo se, da bomo denar, namenjen tvojemu božičnemu darilu, raje podarili pomoči potrebnim!

Poklicali smo naše partnerje v francoskem podjetju FUU, ki so z veseljem ponudili del sredstev, ki smo jih potrebovali, nato pa smo se sestali z vodjo osnovne šole Ljudski vrt, podružnica Grajena, go. Ireno Pukšič in poiskali dve družini, ki smo jim vsaj letošnji Božič, s tvojo pomočjo, naredili lepši.

“Veliko otrok imamo, katerih stisko spremljamo že od prvega razreda in veseli nas, da se vedno več podjetij in posameznikov odloča, da na tak način pomagajo otrokom in njihovim družinam”, pravi ga. Irena Pukšič in dodaja “Z donacijo, ki smo jo prejeli od poslovalnic Q Vapehouse, njihovih partnerjev in kupcev, bomo fantku in deklici, ki obiskujeta našo osnovno šolo, pomagali do nujnih potrebščin in oblačil, za preostali znesek pa bomo kupili tiste stvari, ki jih potrebujejo njihove družine ali poravnali kak zapadli račun za elektriko, vodo… Te družine so namreč v resnični stiski, kjer skupni prihodki ne uspejo pokriti niti najnujnejšega.”.

V skrbne roke ge. Irene smo predali dve kuverti s 500 EUR, kar bo upamo dovolj, da pokrijemo vsaj najnujnejše za to deklico in dečka, katerih razmere so trenutno med hujšimi na njihovi osnovni šoli. Imena učenke in učenca, starost in ostale informacije smo namenoma izpustili iz članka, saj jih ne želimo izpostavljati. V primeru, da bi kdo želel stopiti v stik z go. Ireno in mogoče ponuditi roko tudi sam, pa bo vesela vašega sporočila. Elektronski naslov ge. Irene je [email protected].

Ob tem darilu se ti želimo zahvaliti za lojalnost, za zaupanje in trud, ki ga je bilo potrebno vložiti v opuščanje kajenja! Želimo ti čudovit Božič ter odlično, uspešno in seveda, nekadilsko leto 2018! Tvoja ekipa Q Vapehouse!

2 komentarja na “Naredimo Božič lepši!

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja