Vodilna sila “vejp” industrije Ritchy Group objavlja zaupne podatke

SPOROČILO ZA JAVNOST
15. oktober 2019, 3:00

Podjetje se je odločilo za objavo vseh komponent, ki se uporabljajo v e-tekočinah Liqua in Aramax ter s tem vabi vse ostale proizvajalce, da se pridružijo temu gibanju in javno delijo interne podatke s potrošniki, mediji, strokovnjaki in javnim zdravstvom.

PRAGA, 15. oktober 2019 — Ritchy Group je eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev e-tekočin, ki je pred dnevi objavil obsežen seznam sestavin, ki se uporabljajo v e-tekočinah, da bi potrošnikom po nedavnem izbruhu pljučnih poškodb v Združenih državah Amerike zagotovili natančne informacije. Skupina Ritchy Group je prav tako razkrila svoje standarde kakovosti in postopke nadzora proizvodnje, ki so na voljo na spletni strani www.ritchy.com/public.

“Vseh deset let našega obstoja verjamemo v transparentnost in prepričani smo, da so naši proizvodi med najbolj preverjenimi na svetu,” je dejal Max Kosenko, generalni direktor Ritchy Group Ltd. “Prvi korak smo naredili s tem, da javno delimo vse komponente, ki sestavljajo naše izdelke, tako lahko vsakdo preveri njihovo varnost. S tem vabimo tudi druge odgovorne proizvajalce, da sledijo našemu zgledu in delijo svoje podatke. Skupaj lahko izboljšamo racionalno razpravo z javnostjo in regulatorji o prihodnosti industrije, s potencialom, da znatno zmanjšamo vpliv današnje najbolj škodljive razvade – kajenja.”

Ritchy stremi k temu, da bo v bližnji prihodnosti delil še več podrobnosti o izdelkih in sestavinah. Čas je, da vape industrija postane bolj odprta in da spodbudimo druge proizvajalce k podpisu odprtega pisma o politiki, ki je na voljo na spletnem mestu Ritchy, ter da potrdijo svojo zavezanost k nadzoru kakovosti in popolni transparentnosti.


O skupini Ritchy:
Ritchy Group Ltd. je zasebno globalno tehnološko in inovacijsko podjetje v industriji elektronskih cigaret ter e-tekočin. Od leta 2009 ponuja odraslim kadilcem alternativne rešitve v več kot 85. državah. Z glavnim sedežem v Pragi (Češka) in v Shenzhen-u (Kitajska) ima Ritchy strokovne ekipe v Severni Ameriki, Evropi, na Kitajskem in v Rusiji, ki vodijo poslovni razvoj blagovnih znamk LIQUA in ARAMAX.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte preko www.ritchy.com ali po elektronski pošti [email protected].

Andrey Zalivin
Direktor poslovnega razvoja
Mobilna številka: +31-62-762-5395
[email protected]

Vir: Ritchy Group
Povezave: http://www.ritchy.com

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja