Vapexpo Barcelona 2017: Brian Foley (Charlie’s Chalk Dust)

Na Vapexpo Barcelona 2017 smo se srečali s kar nekaj našimi partnerji in proizvajalci naprav ter e-tekočin, ki jih najdeš na policah naših poslovalnic. Med tistimi s katerimi sodelujemo že od začetka sem se najbolj veselil spoznati Briana, nekdanjega hokejista, ki je v Charlie’s Chalk Dust vodja prodaje za področje EU.

Zakaj smo se pravzaprav odločili, da bomo že od prvega trenutka na naše prodajne police uvrstili Charlie’s Chalk Dust? Odgovor je precej enostaven! Želeli smo slovenskemu kupcu omogočiti dostop do najbolj iskanih e-tekočin na planetu. Charlie’s Chalk Dust spada v sam vrh med proizvajalci e-tekočin, kar dokazujejo tudi številne nagrada iz vejp sejmov po svetu in prav vsaka od njihovih linij e-tekočin je večkrat nagrajena.

Brian nam je na Vapexpu v Barceloni predstavil dva nova okusa, ki so jih v Charlie’s Chalk Dust pripravili. Dopolnili so Meringue e-tekočine in Mr. in Ms. dodali še strica (Uncle) Meringue. Prav tako so Pacha Mama e-tekočinam dodali Fuji Apple – svež, edinstven okus jabolka!

Sejem je prinesel še eno presenečenje! Zaradi znižanja cene transporta in podpisa pogodbe o zastopanju njihovih blagovnih znamk na slovenskem tržišču smo uspeli ceno njihovih e-tekočin spustiti in jo približati ostalim e-tekočinam.

OPOZORILO: Razen navajanja raziskav in rezultatov, opravljenih in pridobljenih s strani strokovnjakov in raziskovalcev, do katerih boste našli povezave v članku, so vse ostale informacije izražanje mojega osebnega mnenja in nikakor niso namenjene promociji elektronske cigarete. V Sloveniji se elektronska cigareta uvršča med tobačne in povezane izdelke in se kot takšna ne sme oglaševati, njena uporaba pa se ne sme promovirati kot način odvajanja od kajenja.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja