Pure Vape München 2018

München je v bil v teh dneh obarvan v modro barvo Pure Vape dogodka! Presenetili so z organizacijo, res. Nemci so ponovno pokazali, da so upravičeno ena evropskih gonilnih sil, ko gre za vejp industrijo.

Pure Vape Munchen 2018

V München smo prispeli v soboto zjutraj in prva postaja je bila seveda kar takoj Pure Vape. Ko smo končno našli parkirišče, smo presenečeno strmeli v dobrih 300m dolgo vrsto “vejperjev”, ki so čakali, da se odpro vrata sejma. Pure Vape so pripravili v MVG muzeju (Munich Transport Corporation MVG) in izkazalo se je, da je prostor več kot odličen za tovrstne dogodke. Pohiteli smo mimo vrste, da bi še pred odprtjem uspeli pozdraviti prijatelje, ki so prispeli iz ZDA nekaj ur pred nami. VGOD-ovci so s svojim predstavitvenim prostorom ponovno pokazali zakaj so med vodilnimi proizvajalci v svetu!

Pure Vape Munchen 2018

Ko so odprli vrata za vejperje, se je zdelo kot bi se v 90ih prerivali na koncertu Milli Vanilli (ja, München je rojstno mesto članov skupine Milli Vanilli). Gneča novih izdelkov željnih vejperjev je spominjala na nakupovalne mrzlice ob koncu leta, meni (ter seveda moji dragi ter sodelavcema) pa je začelo kruliti po želodcu in na naše presenečenje so nemci blesteli tudi ob tej zahtevni nalogi – nahraniti lačne vejperje! Od burgerjev do azijske hrane, tudi za vegetarjance se je našlo precej ponudbe.

Pure Vape Munchen 2018

Vrnimo se na sejem, o hrani bomo kakšno rekli kasneje! Spoznali smo kar nekaj novih, mladih, zanimivih in precej inovativnih proizvajalcev iz Nemčije! Na naslednjem meet-u vam bomo predstavili revolucionaren bombaž, s katerim ne bo več izgubljanja časa z rezanjem, odmerjanjem itd. Spoznali smo mlado ekipo “Bare Head”, ki je pripravila kar nekaj odličnih tekočin, pogovarjali smo se s člani Vovan ekipe, ki proizvaja tekočine “čudnih” okusov (jp, tudi tekočina z okusom piva se najde med njimi).

Tudi VGOD je presenetil! Pripravili so 4 trick show-e, na katerih so obiskovalcem pokazali svoje znanje in premoč v svetu vejp trikov. Obiskovalcem so predstavili nove izdelke, ki šele aprila in maja letos prihajajo na tržišče. S Sal-om pa sva dogovorila tudi nove smernice sodelovanja, ki bodo presegale zgolj prodajo njihovih izdelkov in tekočin – ampak o tem takrat, ko bo čas za to (in vsekakor bo zanimivo)!

Pure Vape Munchen 2018 Holy Burger

Utrujeni po celodnevnem iskanju poti skozi množico vejperjev na sejmu, smo zvečer vseeno našli najboljši hamburger v mestu! Holy Burger je majhna restavracija v bližini centra mesta z zgolj petimi mizami in precej sreče smo imeli, da so nas uspeli stisniti med rezervacije. Hamburger? Hamburger je bil res “HOLY”! Za vse, ki ste že obiskali meni najljubši slovenski “burger place”, mariborski Jack & Joe – ja, o toliko dobrih burgerjih govorimo!

Drugi dan dogodka je bil še nekoliko bolj zanimiv! Zaradi manjše gneče smo uspeli izmenjati nekaj več besed s predstavljalci in pripraviti nekaj kratkih video posnetkov, ki jih bomo objavili v naslednjih dneh. Na našem naslednjem Vape Meetup-u pa bomo predstavili kar nekaj novih izdelkov, ki jih moraš videti in probati! Kaj vse bo na naslednjem Meetup-u? Sledi naši Facebook strani, kjer ti bomo v naslednjih dneh predstavili vse, kar lahko na naslednjem Vape Meetu-u, ki bo v soboto, 10.03.2018, vidiš, preizkusiš, okusiš… Prav tako se na našo Facebook stran pravkar nalaga tudi galerija slik iz Pure Vape München 2018!

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja